Qui també ha aprofitat el cap de setmana per explicar les seves propostes, en aquest cas de cara a les eleccions municipals a la Seu d’Urgell, ha estat la CUP. Ho ha fet aquest dissabte amb un vermut popular a la plaça Joan Sansa, on ha donat a conèixer els vint integrants de la candidatura que encapçalaran Xènia Antona i Bernat Lavaquiol. També han presentat els punts bàsics de la seva proposta.

Entre els punts hi ha mesures per garantir el dret a l’habitatge, omplir de vida el centre històric, fer un hospital 100% públic, crar un casal jove autogestionat o fer un centre esportiu amb piscina coberta i rocòdrom. També es vol fer una Seu feminista i amb perspectiva LGTBI, decidir sobre els Jocs Olímpics d’Hivern o treballar per organitzar la vegueria de l’Alt Pirineu, entre d’altres.

Parlen al vídeo: XÈNIA ANTONA, CAP DE LLISTA DE LA CUP