Aquest diumenge, Tremp i La Pobla de Segur han acollit actes de campanya de Junts per Catalunya amb Eduard Pujol, diputat al Parlament de Catalunya, i Mayte Rivero, cap de llista al senat per Lleida, Pirineu i Aran. Uns actes on s’han mostrat molt preocupats pel que han tatxat de tarannà de regressió democràtica que fa temps que l’estat espanyol segueix i han apel·lat a la necessitat de que Catalunya segui forta.

Mayte Rivero, pallaresa que encapçala la llista al Senat, ha remarcat la necessitat d’anar a Madrid a defensar Catalunya

I s’ha advertit que no hi pot haver prosperitat econòmica sense llibertat i democràcia i l’esperit de l’1 d’Octubre.

Parlen al vídeo: EDUARD PUJOL, DIPUTAT AL PARLAMENT DE CATALUNYA - MAYTE RIVERO, CAP DE LLISTA DE JUNTS PER CATALUNYA AL SENAT PER LLEIDA, PIRINEU ARAN