D’altra banda, en aquesta compareixença també s’ha presentat l’informe sobre accidents de trànsit al municipi l’any 2018. Destaca el fet que aquests s’han reduit fins als 37, 11 menys que l’any passat. Respecte al nombre de víctimes, aquest s’ha situat en 15, 9 menys que en l’any anterior. 12 han estat de caràcter lleu i 3 de greus, que han estat per atropellaments. La majoria s’accidents són xocs amb objectes fixos, envestides laterals i atropellaments.

D’altra banda, i encara en l’àmbit policial i de successos, dos veïns de la Seu han estat empresonats i un tercer detingut i posat a disposició judicial després d’una baralla multitudinària al carrer Capdevila. Els fets han tingut lloc la matinada d’aquest dissabte, després d’una topada inicial en un local d’oci nocturn. En la baralla  han resultar ferides sis persones, quatre d’elles per arma blanca.

Parlen al vídeo: JESÚS BELLÓN, AGENT POLICIA LOCAL LA SEU D’URGELL