El govern de la Generalitat de Catalunya s’ha compromès a la reunió d’aquest dijous amb els alcaldes del Pallars Sobirà a estudiar la manera de flexibilitzar la normativa sobre les condicions d’inundabilitat a la comarca.

Els alcaldes del Pallars Sobirà s’han desplaçat a Barcelona per reunir-se amb el president de la Generalitat, mesura que van prendre després que l’ACA denegués el permís per la celebració del Festival Doctor Music a Escalarre, i on s’ha posat sobre la taula les diferents necessitats del Pirineu a banda del festival.

Entre elles la millora dels accessos a nuclis.

També s’ha parlat de treballar en la millora de comunicacions viàries amb altres territoris, fet que engloba projectes com Comiols i el túnel de la Bonaigua.
De la reunió també n’ha sortit el compromís de trobades trimestrals entre el territori i el govern per tractar els diferents projectes de present i de futur. I aquesta flexibilitat sobre les condicions d’inundabilitat obre la porta a treballar en possibles noves edicions del Festival Doctor Music al Pallars Sobirà.

Parlen al vídeo: DAMIÀ CALVET, CONSELLER DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT - JOAN BLANCO, ALCALDE D’ESTERRI D’ÀNEU - CARLOS ISUS, PRESIDENT C.C. PALLARS SOBIRÀ