La vintena de jugadors de la categoria Infantil del Club de Futbol Puigcerdà han aconseguit situar el seu equip al capdamunt. Acaben de proclamar-se campions de la lliga 2019-2020 i, per tant, aconsegueixen l’ascens de categoria, de segona a primera divisió. I és que l'equip ha guanyat tots els partits menys un, sumant prop d'un centenar de gols.

Alguns d'aquests nois van guanyar la lliga fa quatre temporades a la categoria benjamí i en fa dues a la categoria aleví. Diuen amb orgull que són l'únic equip que ha guanyat tres lligues. L'entrenador té clar que el seu èxit és la suma de diversos factors.

Els joves futbolistes, que tenen entre 12 i 14 anys, entrenen dos dies a la setmana i els caps de setmana disputen els partits, un a casa i un a fora. Aquesta temporada s'han desplaçat a St Fruitós del Bages, Avià, Súria o Solsona. L'esforç, però, els val la pena, ja que des de ben petits els agradara aquest esport.

Parlen al vídeo: JORDI BARRÉS, ENTRENADOR I DIRECTOR ESPORTIU CF PUIGCERDÀ