La consellera d'Agricultura Ramaderia Pesa i Alimentació de la Generalitat, Teresa Jordà, s'ha reunit aquest divendres amb el sector ramader de Cerdanya. Primer, s'ha desplaçat a l'ajuntament de Llívia, on ha estat rebuda per les autoritats locals. Seguidament, la consellera ha mantingut una reunió de treball amb ramaders d'aquest municipi que es dediquen al sector equí i boví i que pasturen tant a Llívia com a l'Alta Cerdanya. L'objectiu de la trobada ha estat conèixer les demandes i inquietuds del territori.

Un cop finalitzada la reunió, la consellera Jordà ha fet una breu trobada amb l'alcalde de Das, Enric Laguarda, i posteriorment ha assistit en un dinar a Bellver de Cerdanya, on l'esperaven una vintena de persones, la majoria agricultors i ramaders de la comarca.

Parlen al vídeo: TERESA JORDÀ, CONSELLERA AGRICULTURA RAMADERIA PESCA I ALIMENTACIÓ