El Pallars Jussà fa una aposta ferma pel turisme de natura i sostenible, en aquest sentit, el ciclisme és un dels seus puntals. La idea és posicionar-se com un destí ideal de cicloturisme, ja que la ubicació i la climatologia de la zona ho beneficien.

Precisament fa pocs dies que es va posar en marxa l’estació d’Esport i Natura a La Pobla de Segur on es compta amb un centre de recepció de BTT. I també es treballa molt amb la senyalització de rutes tan de ciclisme com de senderisme i una informació accessible pels visitants.

El centre de recepció de BTT es troba ubicat a l’antiga estació de tren, on també hi ha l’oficina de turisme i punt d’arribada del Tren dels Llacs. El què es busca és oferir al client una oferta turística completa de natura, cultura, gastronomia i patrimoni en general.

Parlen al vídeo: ÒSCAR BALSELLS, TÈCNIC C.C. PALLARS JUSSÀ - LEFEBVRE BARRY, CICLOTURISTA BELGA