Part de l’oposició a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha criticat que l’equip de govern hagi decidit destinar més personal a HIULS, la societat que gestiona les qüestions relacionades amb habitatge i urbanisme. Ho han fet en el ple d’aquesta setmana, després que s’hagi aprovat l’encàrreg a HIULS en matèria d’habitatge.

Des d’Esquerra, mentrestant, ha remarcat la necessitat que s’aclareixi quines funcions ha de fer HIULS, però no veu malament la mesura.

Des de l’equip de Govern, mentrestant, s’ha defensat la bona gestió amb HIULS i s’ha destacat la feina feta també en matèria de personal. En aquest sentit, s’ha posat en valor que finalment l’Ajuntament ha aprovat la relació de llocs de treball després de molts anys de treball.

Fierro també ha posat de manifest que no hi ha gaires ajuntaments que hagin fet aquesta relació de llocs de treball.

Parlen al vídeo: ÒSCAR ORDEIG, PORTAVEU CXLS - PAU LOZANO, PORTAVEU CUP - FRANCESC VIAPLANA, PORTAVEU ERC - JESÚS FIERRO, TINENT D’ALCALDE