El Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Ajuntament de la Seu han programat fins a 34 rutes guiades a peu, que es desenvoluparan des d’ara i fins a mitjans del mes de desembre. Aquesta serà la quinzena edició d’aquestes rutes gratuïtes, i enguany presenten algunes novetats destacades.

També hi haurà dues rutes astronòmiques, una ruta cultural pel poble de Coll de Nargó, sortides ornitològiques i propostes culturals, com el Parlem d’Història de la Seu. L’objectiu és atreure tant a gent de la comarca com a visitants de fora.

Enguany algunes rutes permetran la presència de gossos, tot i que hauran d’anar lligats. Tot i ser gratuïtes cal fer inscripció prèvia per gaudir de l’assegurança. L’any passat, van participar-hi unes 700 persones.

Parlen al vídeo: MIQUEL SALA, VICEPRESIDENT CONSELL COMARCAL ALT URGELL - MIREIA FONT, TINENT D’ALCALDE PROMOCIÓ ECONÒMICA LA SEU