Les obres d’ampliació i remodelació del museu d’Isona i Conca Dellà avancen a bon ritme i ara un cop acabada la reforma de la teulada de l’edifici annex que s’ha adherit a l’equipament es connectaran els dos edificis i es treballarà amb la modernització de l’actual.

El museu d’Isona i Conca Dellà data de principis del 2000, i la idea és modernitzar i ampliar l’equipament per poder encabir les novetats en recerca paleontològica que s’han anat produint aquests anys, ja que cada any es duen a terme campanyes d’excavacions i es disposa de molt material interessant per difondre, com el coll del dinosaure de més de 5 metres de llarg.

Es busca que els nous continguts es divulguin de forma molt interactiva perquè el visitant s’introdueixi de ple a la visita i sobretot que capti l’atenció dels més joves amb audiovisuals i jocs i també es podrà veure com treballen els paleontòlegs.

Parlen al vídeo: CONSTANTE ARANDA, ALCALDE D’ISONA I CONCA DELLÀ