El fotògraf aficionat de l'Alta Cerdanya Abel Conesa exposa aquests dies la seva obra al Museu Cerdà de Puigcerdà. 'Grafismes' és un conjunt d'imatges en blanc i negre on s'hi poden veure diferents indrets de la comarca i la seva gent. L'autor explica que tot el procés fotogràfic el fa a casa i que utilitza material analògic.

La inauguració d'aquesta exposició va tenir lloc dissabte passat i va comptar amb la presència de l'Alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira i també de coneguts de l'autor.

Abel Conesa va néixer a Portè Pimorent i, des de ben jove, va iniciar-se en el món de la fotografia. Es considera autodidacta. Actualment acumula més de 30.000 negatius.

Recordem que la tardor del 2016, Conesa va exposar per primera vegada el seu treball i ho va fer al museu. En aquella ocasió es tractava d'una quarantena de fotografies de les esglésies romàniques de la comarca, com les de Mosoll, Llo o Ger.

L'exposició es pot visitar a la primera planta del Museu Cerdà fins al 5 de maig.

Parlen al vídeo: ABEL CONESA, FOTÒGRAF AFICIONAT