Aquest dimecres, els candidats del Partit Socialista al Congrés, Senat i alcaldable per La Pobla de Segur, Montse Mínguez, Víctor Orrit i Joan Carles Boix respectivament, han posat de manifest la manca d’inversions al Pirineu dels darrers governs de la Generalitat en infraestructures i la necessitat d’una bona entesa amb el govern espanyol perquè el Pirineu avanci, fixi població al territori i gaudeixi de comoditats comunicatives.

Per la seva banda, Joan Carles Boix ha volgut destacar que fa falta tornar a col·locar La Pobla de Segur al mapa i treballar perquè els joves tinguin oportunitats.

La trobada s’ha dut a terme a l’estació de trens de La Pobla, un lloc emblemàtic pel que fa a l’avenç en infraestructures al Pirineu, i després els candidats s’han trobat amb els veïns i veïnes al mercat setmanal.

Parlen al vídeo: MONTSE MÍNGUEZ, CAP DE LLISTA DEL PSC PER LLEIDA, PIRINEU I ARAN AL CONGRÉS - VÍCTOR ORRIT, CANDIDAT PER PSC AL SENAT - JOAN CARLES BOIX, ALCALDABLE PER PSC-CP A LA POBLA DE SEGUR