El ple d’aquesta setmana de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat parcialment una moció presentada per la CUP per tal de donar suport als set membres del CDR de l’Alt Urgell encausats pels talls de carretera del passat 21 de febrer. Els punts on es mostrava el suport els encausats, s’exigia l’arxivament de la causa i la fi de la repressió política han assolit un acord ampli. Tot i això, no han prosperat els punts on es responsabilitzava d’aquesta repressió el cos de Mossos d’Esquadra i el Departament d’Interior.

La moció també demanava que l’Ajuntament cedieix espais per a la campanya de solidaritat que s’ha engegat per recollir suports i diners per a les possibles sancions contra els encausats.
L’equip de govern s’ha mostrat disposat a fer-ho, però caldrà tractar-ho a la junta de portaveus.

Parlen al vídeo: PAU LOZANO, PORTAVEU DE LA CUP - JESÚS FIERRO, TINENT D’ALCALDE - ÒSCAR ORDEIG, PORTAVEU COMPROMÍS PER LA SEU - FRANCESC VIAPLANA, PORTAVEU ERC