L'Espai Ceretània de Bolvir proposa per aquesta Setmana Santa activitats en l'àmbit de la història i l'arqueologia. Es tracta de dos tallers: un dedicat a la recerca d'or i l'altra a la numismàtica. En el primer cas, es farà el divendres 19 d'abril de 16,30h a 18h i consistirà en conèixer les tècniques de recerca d'or al riu. S'adreça a nens i joves de fins a 15 anys i la inscripció té un preu simbòlic d'un euro per persona.

Per altra banda, el taller de numismàtica consistirà en restaurar una moneda antiga. En aquest cas, l'activitat tindrà lloc el dissabte 20 d'abril i és oberta a tothom. El que sí cal fer és una inscripció prèvia que té un preu de 2 euros per participant. L'horari serà el mateix que el primer taller, és a dir, de 16,30h a 18h.

Les inscripcions es poden fer presencialment a l'Espai Ceretània de Bolvir, per telèfon o bé escrivint un missatge a l'adreça museu@bolvir.cat.

Des de l'ajuntament de Bolvir han recordat que l'equipament cultural restarà obert durant tota la Setmana Santa, d'11 a 14h i de 16 a 18h.