A les portes de Setmana Santa, les empreses d’esports d’aventura auguren una bona temporada. Els episodis de pluja dels darrers dies també els han beneficiat de cara a reserves d’aigua per poder practicar l’esport estrella, el ràfting. Tot i així es preveu que faci força calor i que el bon temps amb què van començar la temporada els acompanyi durant tots els mesos.

La temporada va començar el passat 15 de març i s’allargarà fins al 15 d’octubre ja que Endesa garanteix un cabal mínim d’aigua al riu Noguera Pallaresa, fet que fa els descensos encara més atractius.
Precisament la setmana que ve, coincidint en plenes vacances de Pasqua es farà la presentació oficial de la temporada d’esports d’aventura i turisme actiu a la demarcació de Lleida. Una època on la imatge típica del Pallars Sobirà és el riu Noguera Pallaresa ple d’embarcacions i gent gaudint de les aigües braves i altres activitats en plena natura.

Parlen al vídeo: KRISHNA MONTON, GERENT ROCROI