En el marc del programa de subvencions en l'àmbit de l’ensenyament, l'ajuntament de Puigcerdà reparteix aquesta setmana els ajuts per a llibres de text i material escolar als alumnes de la llar d'infants, d'educació infantil, ESO, Batxillerat, Cicles Formatius, Programes de Formació i Inserció i alumnes de la UEC. Com en altres ocasions, l'ajuda és de 30 euros per a tots els estudiants, excepte els nens i nenes de la llar, que reben un xec de 100 euros.

Des de l'ajuntament aposten per mantenir aquests ajuts a totes les etapes escolars i recorden els requisits que cal complir per rebre'ls.

En cas de que la família tingui algun deute amb el centre educatiu, l’Ajuntament lliurarà l’import de la subvenció directament a l’escola o institut. Si l’import del deute fos inferior a 30€, la quantitat restant es lliuraria als beneficiaris. En el cas dels alumnes de la llar d’infants cal que els nens i nenes
portin almenys 3 mesos seguits matriculats al centre.

En aquesta ocasió els ajuts sumen un total de 24.000 euros, que beneficiaran més de 600 famílies de Puigcerdà.

Recordem que els alumnes d’educació primària van rebre l’ajuda per a llibres i/o material escolar la passada tardor.

El xecs es lliuraran fins dimecres a la sala de plens de l'ajuntament en horari de 8.30h a 14h.

Parlen al vídeo: MAR QUERA, REGIDORA AJUNTAMENT PUIGCERDÀ