La part alta de Castellciutat disposarà d’aquí un any i mig com a molt d’un nou accés rodat, més ample i còmode que l’actual. Serà gràcies al la modifiació del conveni que van signar el 2007 l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i l’empresa CEVASA, i que havia de permetre a aquesta societat desenvolupar urbanísticament la zona de la ciutadella de Castellciutat. Ara el projecte es podrà reprendre, però una de les contrapartides serà que l’empresa assumeixi la construcció d’aquest nou vial.

El nou conveni s’ha aprovat en el ple d’aquest dilluns al vespre, gràcies als vots favorables del PDeCAT i Compromís per la Seu i les abstencions d’Esquerra i la CUP.

D’altra banda, en el ple d’aquest dilluns també s’ha donat compte de la liquidació pressupostària del 2018 i s’ha aprovat el Pla Estratègic comarcal contra l’assetjament en edat escolar a l’Alt Urgell.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, TINENT D’ALCALDE D’URBANISME - ÒSCAR ORDEIG, PORTAVEU CXLS - FRANCESC VIAPLANA, PORTAVEU ERC