La Regió Policial del Pirineu Occidental ha celebrat aquest dimarts el Dia de les Esquadres al Pont de Suert. Un acte que es fa anualment i itinerant per diferents indrets de la regió i que vol ser un acte de reconeixement a trajectòries o actuacions rellevants del cos de Mossos d’Esquadra i de persones individuals que hi ha col·laborat.

S’han entregat felicitacions tant individuals com col·lectives i medalles, així com un reconeixement a les entitats locals i comarcal per la seva predisposició a col·laborar sempre amb el cos policial. També s’ha destacat que el cos fa gairebé 20 anys que opera al Pirineu.

En l’acte s’ha fet un repàs per la història del cos de Mossos d’Esquadra i s’ha agraït la feina que es du a terme des dels diferents departaments i especialitats per garantir la seguretat ciutadana.

Parlen al vídeo: DANIEL PÉREZ, CAP DE LA REGIÓ POLICIAL PIRINEU OCCIDENTAL