Diverses plataformes de defensa del territori s’han aplegat sota la coordinadora Plataforma “SOS Pirineus”. La iniciativa s’ha presentat aquest dilluns al migdia a la Seu d’Urgell. Entre les plataformes representades hi ha Salvem la Molina, Salvem Coll de Pal, Salvem Salau, Aturem el polígon de la carretera de les Llosses, la Plataforma contra l’Autopista Elèctrica al Pallars o Endavant.

Un dels temes que vol abordar prioritàriament la plataforma és la possible celebració d’uns Jocs Olímpics d’Hivern al Pirineu.

Un cop constituïda la coordinadora a través de la signatura d’un manifest, ara es programaran xerrades i debats sobre els temes que preocupen als seus integrants. A la presentació d’aquest dilluns hi ha assistit el diputat d’En Comú Podem al Congrés, Jaume Moya.

Parlen al vídeo: IVAN GARRIGA, MEMBRE D’ENDAVANT - NÚRIA MARTÍ, MEMBRE DE SALVEM LA MOLINA