Ja han començat els treballs de remodelació de la plaça Dionís Puig de Puigcerdà, més coneguda com la rotonda del colomar. Els treballs es concentren en la confluència de la Via Ceretana, amb el passeig de la Sèquia i de Rigolisa i al camí d'Ur, que dóna accés a l'Hospital de Cerdanya. Des del consistori han explicat que es tracta d'una zona molt concorreguda que es troba en força mal estat, sobretot el paviment.

Aquesta obra s'emmarca dins el pla de millora dels carrers que l'ajuntament de Puigcerdà porta a terme cada primavera, aprofitant una època amb poca afluència turística.

El cost dels treballs serà d'uns 80.000 euros, dels quals uns 44mil euros corresponen a la plaça Dionís Puig i 36mil al tram del camí d’Ur.

Les obres, que s'allargaran fins el 12 d'abril, comportaran una reordenació de la mobilitat a la zona i talls puntuals de trànsit, de manera que s’habilitaran vies alternatives per accedir al centre sanitari.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ