El Consell Comarcal de Cerdanya torna a oferir formació a tots aquells que vulguin adquirir nous coneixements en l'àmbit de la tecnologia i les xarxes socials. Aquesta primavera organitza un curs d'informàtica bàsica per aprendre el funcionament del PC, de Windows i de Word. Es tracta d'una formació de 15 hores que es durà a terme els dimarts i dijous de dos quarts de vuit del vespre a les 10 de la nit a l'Acadèmia System de Puigcerdà. L'inici del curs serà el dimarts 23 d'abril i finalitzarà el 9 de maig.
Per altra banda, també ofereix un curs de 10 hores dedicat a les xarxes socials Concretament, els assistents aprendran com fer publicitat a Facebook o Instagram de la seva empresa o negoci. En aquest cas, les classes es duran a terme els dilluns de dos quarts de vuit del vespre a dos quarts de deu, del 29 d'abril al 27 de maig.
Aquells interessats o interessades en apuntar-se en aquests cursos ja poden fer la seva inscripció al Consell Comarcal, situat a la plaça del Rec n5. Des de l'ens recorden que es tracta de formació gratuïta i que les places són limitades.