L’equip de govern de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha donat a conèixer aquest divendres el tancament econòmic del 2018 i l’evolució dels últims deu anys. També ha fet una projecció del tancament del 2019, i ha destacat que l’any acabarà amb un endeutament de 6 milions, el que representa una ràtio del 47,2%. En 10 anys la ràtio ha passat del 120 al 47%, una xifra que des de l’equip de govern han considerat històrica.

Per la seva banda, Batalla ha destacat que durant els mandats que ara tanquen tant ell com Fierro, han intentat que la crisi no aturés la ciutat.

Batalla també ha indicat que un major control i l’estalvi que han permès inversions com la renovació de l’enllumenat han permès contenir la despesa.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, TINENT D’ALCALDE D’HISENDA - ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL