L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha demanat al Departament de Salut que posi sobre la taula de forma urgent un nou calendari d’adjudicació de les obres del nou Centre d’Atenció Primària. Ho ha fet després que aquest mateix dijous, el Departament els hagi comunicat oficialment que l’adjudicació que s’havia fet inicialment ha quedat deserta per la renúncia de l’empresa guanyadora del concurs de l’obra. L’alcalde, Albert Batalla, ha lamentat la situació i ha enviat una carta a la consellera en què li exposa la necessitat de no demorar la construcció del nou CAP a la ciutat, que s’hauria d’haver començat el setembre passat.

El projecte inicial preveu que el nou CAP tindrà un cost de 2,75 milions d’euros i, un cop es comencin les obres, hauria d’estar acabats en un any.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL