Després de disputar la Copa del Rei, l'equip sènior del Club Gel Puigcerdà s'acomiada de la temporada 2018-2019 amb la sensació d'haver deixat escapar els títols però, també, d'haver lluitat fins a l'últim moment per aconseguir-los. Ha estat una temporada intensa i complicada econòmicament. Malgrat tot, els ceretans s'han convertit en l'equip revelació i han situat l'hoquei gel Puigcerdà a d'alt de tot, on havia estat anys enrere. El tècnic Salva Barnola recorda un inici de temporada dur, amb tres derrotes consecutives. Però la trajectòria ascendent de l'equip ha portat el Puigcerdà a ser subcampió de lliga i de copa.

Barnola ha destacat el suport que han tingut dels aficionats. El rècord va ser durant el cap de setmana de les finals de lliga contra el Txuri Urdin, quan la pista ceretana va aplegar més de 2500 persones.

El tècnic ha assegurat que, de cara a la temporada que ve, es mantindrà la major part de la plantilla de jugadors, tant els de casa com els estrangers.

Després d'uns mesos de descans els jugadors iniciaran la pretemporada a l'agost i a la tardor començarà la lliga 2019-2020.

Parlen al vídeo: SALVA BARNOLA, ENTRENADOR CLUB GEL PUIGCERDÀ