Aquesta setmana ha començat el curs de transformació agroalimentària adreçat a joves del Pallars Jussà amb la voluntat de dotar-los d’una formació amb moltes possibilitats d’aconseguir una sortida laboral a la comarca.

En aquesta formació hi participen un total de 15 joves aturats inscrits al programa de Garantia Juvenil, es durà a terme al llarg de 240 hores lectives i els joves tenen la possibilitat de fer 60 hores de pràctiques en obradors de la comarca.

Es tracta d’una formació que el consell comarcal del Pallars Jussà imparteix de la mà de l’entitat Reintegra i que s’inclou dins del programa Singulars “Arrela’t, Pallars Jussà”, on enguany hi participen 45 joves i que a banda d’aquesta formació també es treballa altres com auxiliar d’hostaleria, acompanyament a l’entorn escolar i manteniment d’espais de muntanya.

Parlen al vídeo: CONSTANTE ARANDA, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ