El CDR de l’Alt Urgell ha iniciat una campanya de solidaritat amb els set integrants del col·lectiu que han estat encausats pel tall de carretera que hi va haver a la Seu el 21 de febrer, coincidint amb la vaga general. Tots set havien estat citats a declarar aquesta setmana i s’han negat a fer-ho. Consideren que són un cap de turc i que l’objectiu és atemorir a la població perquè no es mobilitzi. És per això que s’ha posat en marxa aquesta iniciativa.

Tot plegat s’ha anunciat durant la concentració que ha tingut lloc aquest dijous al vespre a la plaça dels Oms de la Seu. S’hi han aplegat desenes de persones, que han acabat l’acte amb crits de “no esteu sols”. Igual que ja van fer dimecres davant dels jutjats, part dels encausats han comparegut darrere d’una pancarta mentres es llegia un manifest.

Parlen al vídeo: POL VIDAL, ENCAUSAT