Tremp acull aquest diumenge la cinquena edició de la Festa Pallars Terra de Corder. Un esdeveniment que posa en valor la carn de corder, però també els ramaders i carnissers que són els encarregats de fer-la arribar a tothom i on es mostra diferents elements relacionats amb el bestiar oví.

Enguany a banda del corder dels ramaders del Pallars Jussà, hi ha com a ovella convidada l’aranesa, una raça autòctona catalana com la xiqueta i la ripollesa. A banda de les diferents activitats i el dinar popular, durant tot el dia hi ha mostra de productors del Pallars.
Aquest és el segon cap de setmana seguit que el corder és el protagonista del Pallars, ja que l’anterior es va fer la Gran Costellada, que va aplegar força colles a les barbacoes de la comarca.

Amb aquestes activitats es busca incentivar el consum de carn de corder tant a la zona com a fora.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ LOCAL TREMP