L'ajuntament de Bellver de Cerdanya ha col·locat recentment uns panells informatius a l'entrada del nucli urbà. Concretament, estan situats a l'inici de l'avinguda Pere Sicart. Es tracta de tres panells de grans dimensions que recullen informació sobre les festes, la cultura, l'esport, la pagesia o la natura. Així hi apareix l'església de santa Maria de Talló, la fira d'artesans de la plaça major, el carnestoltes tradicional, rutes per fer a peu o esportistes reconeguts com Kilian Jornet i Emma Roca.

De fet, en aquest punt ja hi havia un panell informatiu, però, segons ha explicat l'alcalde de Bellver, Xavier Porta, havia quedat desfasat. L'equip de govern ha aprofitat les obres de millora que s'han fet recentment a l'avinguda Pere Sicart i a la plaça Sant Roc per donar una nova imatge a l'entrada de Bellver i convidar els visitants a conèixer el municipi.

A banda dels panells informatius, també s'ha col·locat un cartell amb la paraula 'benvinguts' i s'han plantat flors just a sota.

El cost total d'aquesta actuació ha estat d'uns 10.000 euros.