Al Pallars Jussà enguany s’estrena un nou camp de treball, gestionat pel Club Alba que es durà a terme entre els municipis de La Pobla de Segur i Conca de Dalt i que estarà relacionat amb el patrimoni de la Guerra Civil.

Les comarques de l’Alt Pirineu i el Solsonès acolliran aquest estiu un total de 7 camps de treball per a joves. Aquestes activitats organitzades per la Direcció General de Joventut i gestionades per diferents entitats que treballen al territori tenen una durada de 15 dies i en el cas del les comarques pirinenques 5 acullen 15 participants i 2 arriben als 24, i 5 dels camps són d’àmbit català, però també en trobem 2 d’internacionals.

Pel que fa a temàtica dels camps pirinencs, n’hi ha 4 sobre medi ambient i 3 sobre conservació i recuperació del patrimoni. Les places totals per participants en aquesta zona és de 132.

Parlen al vídeo: MARIA HELENA VICENTE, COORDINADORA D’ALBAJUSSÀ - DAVID MARCHAL, REFERENT SALUT MENTAL D’ALBAJUSSÀ - ROSA AMORÓS, DELEGADA DEL GOVERN A L’ALT PIRINEU I ARAN