En el ple del consell comarcal del Pallars Jussà s’ha aprovat amb els vots a favor dels partits de l’equip de govern i en contra de Candidatura de Progrés l’ordenança específica reguladora del preu públic per a la utilització puntual d’espai de l’edifici CITA per a l’activitat de restauració.

Des de l’equip de govern en canvi es veu com una oportunitat per tot el sector restaurador de la comarca, a l’espera de que surti un projecte més fix per l’equipament.
D’altra banda, s’ha manifestat el suport a la iniciativa de portar a tràmit la proposició de la Llei Estatal Trans. Precisament des de fa un temps el consell té en marxa el Servei d’Atenció Integral. També s’ha aprovat una moció de suport a la situació dels treballadors jubilats de la companyia ENDESA, referent a la supressió de diversos beneficis socials i la compra simbòlica d’accions de la Caixa d’Enginyers.

Parlen al vídeo: CONSTANTE ARANDA, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ - SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU CANDIDATURA DE PROGRÉS