L'Institut Pere Borrell de Puigcerdà ha organitzat aquest dimecres al museu Cerdà una jornada oberta dedicada a l'Atenció al final de la vida. Professionals de l'àmbit sociosanitari han ofert un total de 9 conferències que s'han centrat en el dol en les diferents cultures, l'acompanyament en aquesta etapa en una unitat d'aguts o el suport i ajuda al domicili.

La jornada ha aplegat unes 130 assistents, alguns dels quals alumnes del cicle formatiu de Cures auxiliars d’infermeria i atenció a persones en situació de dependència que ofereix l’INS Pere Borrell. Des del centre educatiu veuen important posar en contacte els estudiants amb els professionals de cares a facilitar la seva incorporació al món laboral.

És la tercera vegada que el centre educatiu organitza una jornada dedicada a l'àmbit sociosanitari. En aquesta ocasió, hi ha participat la Fundació Hospital de Puigcerdà, l’Hospital de Cerdanya, Serveis Socials i altres professionals d'aquest àmbit. A més, ha comptat també amb alumnes de l'institut de Tremp.

Parlen al vídeo: ANNA MARTÍ, COORDINADORA JORNADA INS PERE BORRELL PUIGCERDÀ