Aquest dilluns al vespre, en el ple de l’Ajuntament de Tremp s’ha dut a terme el sorteig dels membres de les meses electorals de les eleccions generals d’enguany. També s’ha aprovat per unanimitat la cessió d’ús d’una finca prop de Puigcercós a la Universitat de Barcelona per a l’estudi dels moviments sísmics de la zona.

Al ple s’ha afegit 2 punts més a aquest conveni de cessió, per tal que tant el Geoparc Conca de Tremp-Montsec com l’Ajuntament rebin la informació obtinguda d’aquests estudis i les conclusions finals.

Durant els informes Compromís per Tremp ha anunciat que la conselleria d’Agricultura demana l’adhesió d’un 60% dels regants de la conca per tal de continuar les obres del Regadiu de la Conca de Tremp, parades des de fa temps, i tant govern com oposició s’han mostrat contraris a aquesta exigència.

El regadiu es considera una obra important per tal de diversificar els cultius de la comarca i dinamitzar el sector agrari.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP - SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU COMPROMÍS PER TREMP