La productora del festival Doctor Music ha confirmat aquest dimarts el que el territori ja donava gairebé per segur, el festival es trasllada a Montmeló. Manté dates i cartell més o menys idèntics però deixa els paratges emblemàtics del Pallars Sobirà per traslladar-se al circuit Barcelona-Catalunya. Els impulsors del festival asseguren que aquest canvi d’ubicació es deu a l’informe final molt desfavorable de l’Agència Catalana de l’Aigua amb una interpretació molt exagerada i destructiva de la normativa sobre els riscos teòrics d'inundació en una vall que mai s'ha inundat a l'estiu.

També s’ha volgut destacar que el nou emplaçament compta amb nombroses comoditats per als assistents i amb un disseny d’escenaris i espais innovador.
D’altra banda, s’ha canviat la política de preus i s’ha posat facilitats per fer les devolucions de les diferències o bé de l’entrada sencera en els casos que no es vulgui assistir al festival i s’ha convidat als habitants del Pallars Sobirà a assistir a l’esdeveniment.

També ha carregat contra entitats ecologistes i col·lectius en general, ja que segons ha comentat, veuen amb recel qualsevol actuació que es faci als Pallars que en pugui alterar mínimament el concepte que ells en tenen.

Parlen al vídeo: NEO SALA, FUNDADOR DR MUSIC FESTIVAL