Set membres del CDR de l’Alt Urgell han estat citats a declarar davant del jutge aquest proper dimecres 3 d’abril. Tal com ha donat a conèixer el col·lectiu a través de les xarxes socials, tots set han estat encausats en relació amb la seva participació en les accions de protesta del passat 21 de febrer, durant la vaga general. Recordem que un grup de persones va tallar en dues ocasions la Nacional 260 a l’accés oest de la Seu d’Urgell. En el primer cas, els Mossos els van desallotjar i en el segon el grup va acabar marxant després que els agents ho tornessin a intentar sense èxit. Arran d’aquesta citació judicial, el CDR ha convocat una concentració de suport davant el mateix jutjat de la Seu el dimecres a les 11 del matí, i una altra concentració el dijous a les 8 del vespre a la plaça dels Oms.