Uns 500 ciclistes han participat aquest diumenge a una marxa lenta a la N260 per mostrar el seu dol per la mort de Ricardo Picazo, veí de Puigcerdà i un gran aficionat a aquest esport, el qual va ser atropellat en aquest eix viari el passat 24 de març. Les marxes han sortit de Puigcerdà, la Seu d'Urgell i d'Andorra, i han confluït en el punt on es va produir l'accident, al terme municipal de Montellà i Martinet. Just allà, s'ha llegit un manifest per exigir més seguretat a les carreteres i una major sensibilització per part dels conductors. Els ciclistes han demanat també un enduriment del codi penal i inversions amb la finalitat de crear espais destinats al ciclisme.

Al lloc de l'accident, s'ha ha col·locat una placa i un ram de flors. L'acte ha comptat amb la presència de mig miler de ciclistes de Cerdanya, Alt Urgell, Andorra i Berguedà, que han acompanyat a la família de la víctima.