El CG Puigcerdà ha caigut aquest diumenge a Jaca contra el FC Barcelona per un contundent 1-5, en la disputa per la copa del rei. Després de superar el Majadahonda en la semifinal de dissabte per 3-1, els ceretans s'han plantat a la final juntament amb els blaugranes, després que aquests derrotessin per sorpresa el Txuri Urdin, recent campió de lliga.

Els grocs i negres no han pogut dominar el partit i el barça ha sabut generar perill durant tot l'enfrontament. En el primer període el rival ha anotat 3 gols i en el segon tram n'ha sumat un altre. En el tercer temps, el Puigcerdà s'ha mostrat més agressiu i ha sumat el primer gol de la mà de Boronat i Muñoz, que aprofitant una superioritat. Ja en el darrer tram s'han viscut moltes expulsions. Els blaugranes han continuat pressionat fins a sumar els 5 gols i emportar-se la copa a casa.

Tot i la decepció per les dues finals perdudes, la de lliga i la copa del rei, des des club han remarcat la bona trajectòria de l'equip durant tota la temporada on només han faltat els títols. També destaquen el gran nombre d'aficionats i veïns que han donat ànims a l'equip i la importància de situar l'hoquei gel ceretà on havia estat anys enrere.