El Cadí la Seu s’ha assegurat la tercera posició a la lliga regular i, per tant, tindrà el factor pista a favor als play off pel títol. Ho ha fet gràcies a la victòria aconseguida aquest dissabte a la pista del Quesos el Pastor de Zamora per 85 a 96. Les noies entrenades per Bernat Canut han tornat a oferir un molt bon joc ofensiu, amb 18 punts de Vilaró i 16 de Kraker. Justament, la nord-americana ha estat l’MVP del partit, amb un 18 de valoració. Yurena Díaz, mentrestant, ha estat l’encarregada de repartitr joc, amb 5 assistències, i la capitana, Geo Bahí, ha aportat la seriositat necessària per contrarrestar la potència de Vivi Pierre Louis i l’encert de Laura Quevedo. De retruc, aquesta victòria ha evitat el descens matemàtic de l’Snatt’s Sant Adrià, que a una jornada pel final de la lliga regular està empatat a victòries amb el Quesos El Pastor.