Aquest dissabte al vespre, centenars de persones s’han reunit als prats de Santa Maria, a Escalarre, als concerts en protesta per la resolució negativa de l’Agència catalana de l’Aigua a la celebració del festival Doctor Music al Pallars Sobirà. En aquesta acció reivindicativa del territori on s’han agrupat dos plataformes locals, i on han participat alcaldes dels ajuntaments de la comarca i membres del consell comarcal, s’ha carregat amb força contra el govern català per l’abandó de les comarques de muntanya i en concret del Pallars.

Però també contra l’entitat ecologista IPCENA.

Els participants han arribat de diferents pobles tant del Pallars Sobirà com Jussà a través d’una caravana d’una cinquantena vehicles que ha sortit de Tremp, per tal mostrar la solidaritat del territori amb el festival, però també el descontent amb l’administració catalana.

S’ha posat èmfasi en què van ser els ajuntaments dels territori que van anar a buscar el Doctor Music fa 3 anys per tal de donar un impuls a la zona i s’ha volgut recordar a l’ACA que part de la seva feina de cara al territori és la neteja de lleres del riu i que no s’està fent.

Parlen al vídeo: RAMON VILLUENDAS, PORTAVEU PLATAFORMA SALVEM DR MUSIC - JAUME GELONCH, PARTICIPANT CARANAVA - ROBERT ALEGRET, PARTICIPANT CARANAVA