Des d’aquest divendres i fins al 30 d’abril es pot visitar al vestíbul de l’Arxiu comarcal del Pallars Jussà l’exposició de fotografies “Isona i Conca de Dellà: terme de termes”. Una mostra de 96 imatges que formen part del fons de 20.000 negatius que Jordi Mir va dipositar a l’Arxiu comarcal.

L’exposició reflecteix els antics termes que ara es troben agrupats en un de sol, Isona i Conca Dellà, després de la despoblació massiva dels anys 60 i vol ser un testimoni del què havien estat i de l’evolució en el temps.

La mostra forma part de les activitats que es duen a terme aquest 2019 en motiu del desè aniversari de l’Arxiu comarcal del Pallars Jussà i es preveu que l’exposició itineri per diferents espais, el proper serà Isona i Conca Dellà, com a protagonista de l’exposició.

Parlen al vídeo: JORDI MIR, AUTOR FOTOGRAFIES