Després de proclamar-se subcampió de la lliga estatal d'hoquei, el CG Puigcerdà encara la darrera cita de la temporada. Aquest cap de setmana disputarà a la pista de Jaca la final four de la Copa del Rei 2019. Els ceretans, que van estar a un pas de guanyar la lliga, estan motivats i amb ganes d'emportar-se aquest darrer títol. Els nois de Barnola internaran demostrar per què han estat l'equip revelació d'aquesta temporada.

Els grocs i negres jugaran dissabte la semifinal contra el SAD Majadahonda. Si el Puigcerdà guanya els madrilenys i el CHH Txuri Urdin elimina també al Barça Hoquei Gel en l'altra semifinal, diumenge podria repetir-se una final idèntica a la que es va viure en la final de lliga. Serà, doncs, una molt bona ocasió perquè el Puigcerdà i el Txuri Urdin es tornin a veure les cares, aquesta vegada, però, amb un nou títol en joc.