Enric Riu serà el cap de llista de La Seu en Comú de cara a les properes eleccions municipals. Riu és compositor, gestor cultural i actualment treballa com a professor de secundària. Aquest és el primer cop que concorre en unes eleccions, i assegura que fins fa poc temps no s’havia plantejat aquest repte.

La candidatura que encapçalarà Riu es nodrirà de part dels candidats i militants històrics que havia tingut Iniciativa per Catalunya a la ciutat, tot i que hi haurà força cares noves. Un dels objectius, justament, serà recuperar la representació que havia tingut tradicionalment Iniciativa a la Seu, i que va perdre a les darreres municipals.

Justament, la formació ha habilitat un local al carrer Major de cara a la campanya, que s’inaugurarà aquest dissabte en un acte amb l’eurodiputat Ernest Urtasun i el diputat al congrés, Jaume Moya.

Parlen al vídeo: ENRIC RIU, CANDIDAT DE LA SEU EN COMÚ