El Consell d’Alcaldes de l’Alt Urgell s’ha reunit aquest divendres a Lleida. Seguint amb la dinàmica de fer reunions itinerants, tant dins com fora de la comarca, els batlles i batlleses han fet la trobada mensual a la sala polivalent de la Diputació de Lleida. Entre els punts tractats hi ha hagut la presentació del projecte de videocàmeres lectores de matrícules per a municipis sense policia local, a càrrec de la Directora d’Interior a Lleida i Alt Pirineu i Aran, Montserrat Messeguer. També s’ha fet la presentació del catàleg “Territori a escena. Oferta cultural de les arts escèniques de les Terres de Lleida” de l’Institut Estudis Ilerdencs, així com del projecte “Alt Urgell fibra”, a càrrec de Javier Gracia. També s’han abordat qüestions relacionades amb les telecomunicacions, amb el projecte Camina Pirineus i amb les obres del túnel de Tresponts.