Els patinadors del Club Esportiu Patinatge Artístic Puigcerdà Anna Bertran i Èric Alis han estat distingits en la V Gala de Reconeixement a les Joves Promeses de l’Esport Gironí, organitzada per la Secretaria General d’Esports de la Generalitat de Catalunya. Durant l'acte, que va tenir lloc el passat divendres a l'Auditori de Girona, es van homenatjar prop de 140 esportistes d'entre 14 i 18 anys i de 29 modalitats esportives que han rebut aquest reconeixement pels èxits esportius assolits l’any 2018. Concretament, s'han distingit els esportistes que van guanyar el Campionat de Catalunya o que van pujar al podi als Campionats d’Espanya o a competicions internacionals.
Els Reconeixements a les Joves Promeses de l'Esport Gironí ja han premiat en les seves cinc edicions més de 800 joves que han destacat en les seves respectives disciplines, a títol individual o per equips. En aquesta edició, s'han premiat més noies que nois, fet que demostra el potencial de l'esport femení.
Els joves reconeguts practiquen atletisme, ciclisme, esquí alpí, futbol, hípica, motociclisme, twirling o rem, entre altres disciplines.