L’Església Nova de l’Assumpció del Pont de Suert està tancada al públic des de dijous passat després que es detectés la caiguda de guix del sostre. Aquest dilluns els serveis tècnics del bisbat ja van visitar l’equipament per avaluar-ne l’estat i es considera que els danys no són greus i en breu es podrà reobrir l’equipament segons ha informat l’alcalde del Pont de Suert, Jose Antonio Troguet.

La idea és que es revisin els arcs i s’arregli la part malmesa. Mentrestant, el cap de setmana les misses s’han traslladat a l’altra església del poble, tot i que és molt més petita. Es tracta d’un temple que la seva construcció data d’entre els segles XII i XIII, tot i que ha estat reformada posteriorment en diferents ocasions.

L’Església Nova està tancada per la nau principal però entre setmana es pot fer missa a la capella lateral entrant per la sagristia.

Parlen al vídeo: JOSE ANTONIO TROGUET, ALCALDE EL PONT DE SUERT