L’Obra Social La Caixa i el consell comarcal de l’Alta Ribagorça han presentat avui el programa Incorpora, que treballarà amb la inserció laboral a la comarca a través de l’entitat Antisida. És un projecte que vol promoure tant la incorporació de persones al mon laboral amb dificultats per trobar feina com ajudar als empresaris a trobar els perfils idonis pels seus negocis.

El servei ofereix posar en contacte empresari i demandant de feina, però amb un seguiment personalitzat de cada cas, abans i després de la contractació.

També s’ha ofert servei de formació, a banda de l’assessorament tant a empresaris com persones demandants de feina.
A la presentació s’ha comptat amb una vintena d’empresaris de la comarca, sobretot del sector de la construcció i hoteleria. El servei a l’Alta Ribagorça s’oferirà cada dimarts a la tarda als espais de joventut del consell comarcal.

Parlen al vídeo: JOSEP LLUÍS FARRERO, PRESIDENT C.C. ALTA RIBAGORÇA