El Parc del Segre de la Seu d’Urgell acollirà aquest dijous al matí la segona Trobada d’Alumnes de 5è i 6è curs de primària dels centres educatius de la ciutat. L’activitat es va posar en marxa l’any passat, fruit d’una proposta del Consell Municipal d’Infants. Vist l’èxit que va tenir, el mateix Consell va decidir en la sessió del passat desembre, tornar a repetir l’activitat aquesta primavera. Així, entre les deu del matí i dos quarts d’una del migdia, els infants realitzaran activitats lúdiques i esportives al parc. L’objectiu de la trobada és que els i les alumnes dels diferents centres de primària de la ciutat es coneguin entre ells. D’aquesta manera, ja hauran fet un primer contacte abans que s’acabin trobant en algun dels tres instituts de secundària de la ciutat quan comencin l’ESO.