Unes 300 persones van passar durant el mes de febrer per la biblioteca Maria Barbal de Tremp per participar a les activitats organitzades dins del cicle Biblioteques amb DO i al qual la biblioteca de Tremp fa 7 anys que participa.
Durant el mes de febrer es van organitzar un total de 7 activitats diverses per tal de poder aglutinar públic de diferents edats i interessos. Una de les que va rebre més participació va ser la tertúlia de dones celleristes de la comarca. On els diferents cellers liderats per dones al Pallars Jussà van compartir opinions, secrets de l’ofici i inquietuds entre elles i el públic.
A les activitats, totes amb el vi com a element comú maridat amb música, cinema o literatura s’ha comptat amb la col·laboració de 10 cellers de la zona. També s’ha fet una sortida geològica i enoliterària als túnels de Figuerola d'Orcau, un espectacle musical de corrandes, s’ha projectat el curtmetratge Xisca, activitats infantils i la tertúlia del club de lectura.
La biblioteca Maria Barbal valora molt positivament l’interès que genera el cicle, i aquest mes de març ha canviat el vi per la poesia, precisament aquest divendres es fa l’Hora del conte dedicat a la poesia.