El jutjat d'Instrucció número 1 de la Seu d'Urgell ha acordat presó provisional per al conductor del tot terreny que diumenge va atropellar mortalment un ciclista de 49 anys i veí de Puigcerdà a la carretera N-260, al seu pas pel municipi de Montellà i Martinet. El conductor pot eludir la presó amb una fiança de 4.000 euros.
Segons han confirmat fonts judicials, al conductor acusat també li ha estat retirat el carnet de conduir i se li ha immobilitzat el vehicle, que té de matrícula andorrana.
Recordem que l'accident es va produir diumenge a quarts d'una del migdia quan, per causes que encara s'estan investigant, el vehicle tot terreny va envair el sentit contrari i va xocar frontalment amb el ciclista, que va resultar mort.
Aquest migdia ha tingut lloc el funeral per la víctima a l'església parroquial de Sant Domènec de Puigcerdà.