Neix una Plataforma als Pallars en defensa de què el festival Doctor Music no se suspengui o es canviï d’ubicació. El festival està previst que torni aquest mes de juliol a les Valls d’Àneu, al Pallars Sobirà, però la incertesa sobre els permisos de seguretat de la zona, ja que estan pendents d’una resolució de l’Agència Catalana de l’Aigua, fa que es temi per la seva celebració a la zona.
Aquesta plataforma formada per veïns i veïnes de les comarques pallareses reivindica que aquest territori ofereix moltes oportunitats i que les institucions han de donar-li suport per tal de que s’hi inverteixi.
Per fer visible aquesta posició i la reivindicació de celebrar el festival al seu emplaçament previst inicialment s’ha organitzat una caravana de cotxes el proper dissabte fins a Esterri d’Àneu i al Pla de Santa Maria es vol fer un concert i lectura de manifest a favor del Doctor Music.
També una plataforma per la sostenibilitat de les Valls d’Àneu ja va entregar al president Torra, durant la seva visita a la comarca, un manifest on, entre altres aspectes, es reclamava la celebració del festival.