L’associació “Menja’t l’Alt Urgell”, amb el suport del projecte europeu Medfest, ha creat set rutes gastronòmiques per donar a conèixer el patrimoni agroalimentari de la comarca. Tal com s’ha donat a conèixer aquest dimarts al migdia, el projecte comptarà amb fons europeus, i permetrà crear set rutes temàtiques, al voltant de productes com el formatge, l’embotit, el pa, la cervesa o les plantes aromàtiques.

La iniciativa s’emmarca en el projecte que desenvolupa el Medfest, per tal de promocionar un turisme sostenible.

Tot plegat es comercialitzarà a través d’agències de viatges i touroperadors, i aquesta és la tasca que queda ara per fer. L’objectiu, però, és que les rutes puguin estar en marxa tant aviat com sigui possible. Les rutes seran de mig dia i tindran un preu de 40 euros.

Parlen al vídeo: SALVADOR MAURA, MEMBRE “MENJA’T L’ALT URGELL” - MARGALIDA MULET, COORDINADORA PROJECTE MEDFEST